Proběhly WE National a Open závody ve Vrchovanech

14.08.2014 15:47
Dnes 10. 8. 2014 proběhli závody Working Equitation ve Vrchovanech u Doks. Nejen že celé akci přálo nádherné slunečné počasí, ale sešlo se nám tu 19 nadšenců této disciplíny s chutí porovnat si přiježděnost svých koní na překážkách a užít si den plný pohodové zábavy.
 
Den začal první soutěží Open Competition stupně Z- Cena Jezdeckých potřeb Nord Ranč, do které se přihlásilo 7 jezdců. Open competition byla soutěž pouze v Testu ovladatelnosti na překážkách. Tuto soutěž vyhrála Eliška Radotínská s koněm Zephyr, na druhé příčce se umístila mladičká Karolína Kocíková s koněm Daisy a třetí místo obsadila Dita Frková s koněm Ringo Power Roman.

 

 
Do další soutěže, National Competition stupně Z- Cena firmy Equiworld, se nahlásilo úžasných 11 jezdeckých dvojic, které si zajeli drezurní test a test ovladatelnosti. Na plné čáře vyhrála Martina Studničková s kobylou Nexie s celkovými 152,8 body, druhou byla Tereza Mašková s koněm Fren(143,7 bodů) a na třetí příčku dosáhl Pavel Studnička s koněm Coudy s 142 body.
 
 
Do poslední soutěže Working Equitation stupně S se přihlásily 3 jezdecké dvojice ve složení odvážných žen Stanislavy Kindlové, Martiny Mlčochové a Báry Svobodové. Poslední soutěž National Competition S - Cena VK Andalus Kubík, již měla všechny 3 zákaldní disciplíny Working Equitation, tedy drezurní test, test ovladatelnosti a test rychlosti. Zde bylo konečné umístění Stanislava Kindlová s PRE valachem Bann PLL, , Barbora Svobodová s PRE hřebcem Delineante a Martina Mlčochová s mladou nadějnou klisnou Delineante Elektra.
 
Musíme poděkovat technickému personálu, který zajistil hladký průběh těchto závodů, JS Vrchovany-Obrok za propůjčení tohoto nádherného areálu a sponzorům akce: Jezdecké potřeby Nord Ranč, firma Equiworld a jezdecké potřeby VK Andalus Kubík.

VÝSLEDKY

1.SOUTĚŽ

OPEN COMPETITION Z - CENA JEZDECKÝCH POTŘEB NORD RANČ

 
TEST OVLADATELNOSTI CELKOVÉ UMÍSTĚNÍ
RADOTÍNSKÁ 1.
KOCÍKOVÁ 2.
FRKOVÁ 3.
POŽIVILOVÁ 4.
ŘEHÁKOVÁ 5.
LIZOŇOVÁ 6.
FIŠEROVÁ 7.

 

2. soutěž

NATIONAL COMPETITION Z - CENA FIRMY EQUIWORLD

DREZURNÍ TEST TEST OVLADATELNOSTI CELKOVÉ UMÍSTĚNÍ
STUDNIČKOVÁ STUDNIČKOVÁ 1.
MAŠKOVÁ MAŠKOVÁ 2.
STUDNIČKA     STUDNIČKA 3.
FRKOVÁ FRKOVÁ 4.
LEHRMUNDOVÁ LEHRMUNDOVÁ 5.
MALÁ MALÁ 6.
FRKOVÁ FRKOVÁ 7.
SVOZÍLKOVÁ SVOZÍLKOVÁ 8.
HAVLÍČKOVÁ HAVLÍČKOVÁ 9.
BŘEČKOVÁ BŘEČKOVÁ 10.
OKUNĚVOVÁ OKUNĚVOVÁ 11.

 

3. SOUTĚŽ

NATIONAL COMPETITION S - CENA VK ANDALUS KUBÍK

DREZURNÍ TEST TEST OVLADATELNOSTI TEST RYCHLOSTI CELKOVÉ UMÍSTĚNÍ
KINDLOVÁ KINDLOVÁ KINDLOVÁ 1.
MLČOCHOVÁ MLČOCHOVÁ MLČOCHOVÁ 3. 
SVOBODOVÁ SVOBODOVÁ SVOBODOVÁ 2.