Účast na dalších zahraničních závodech v německém Neu-Anspach Wintermühlentrophy 12.-14.2019

24.07.2019 14:04

„ Dobří holubi se vracejí“. Po roce zpět na místě činu, ale o třídu výš! S hrdostí jsme dojeli všechny čtyři soutěže včetně testu s dobytkem. Náš tým, posílený Lenkou a Ríšou s heslem "dojedeme" . Opět krásné a zároveň velmi těžké závody - Wintermühlentrophy 2019 v Neu Anspach dne 12.-14.7.2019.
Závodů se zúčastnili kromě domácích německých jezdců jezdci z Holandska, Dánska, Španělska, Anglie a ČR. Závodit v konkurenci těch NEJ je těžké, ale pro naše jezdce to byl obrovský přínos v jejich jezdeckém vzdělávání. V kategorii M v poli 18ti jezdců změřily síly naše tři jezdkyně: Stanislava s Faustem, Pavlíny Kristová a Carbonero, Lenka Šteklová a Ahoto. Všechny dvojice dokázaly zajet všechny 4 testy bez jediné diskvalifikace!
Nejlépe se vedlo Lence Šteklové s Ahotem která nakonec získala nádherné třetí místo pro ČR. Lenka měla ve všech testech výborné výsledky a právem si zaslouží obrovský obdiv.
Stanislava Kindlová s hřebcem Faustem po nezdařeném drezurním testu v průtrži mračen musela hodně zabojovat a velmi zdařilým testem ovladatelnosti a výborným časem v testu rychlosti nakonec vybojovala 10 místo.
Pavlína Kristová a valach Carbonero konečně prolomila smůlu při startech v Německu a zajeli také všechny čtyři testy s krásným výsledkem. Pavle se nejlépe vedlo při testu s dobytkem. Tato dvojice obsadila v celkovém součtu krásné 13té místo.
Souteže WL se zúčastnil Richard Bogusch s Aromou. I tato dvojice podávala během závodu hezké výkony! Aroma předvedla moc hezký test s dobytkem a ukázali, že i v tak těžké konkurenci se neztratí !
Pro český workinkg spolku CSWE je to velký krok vpřed, velká motivace nejen pro aktivní jezdce spolku, ale i pro zatím
"ne aktivní "jezdce této jezdecké discipliny, v ČR. Je vidět, že píle, tréninky se zahraničními trenéry, tréninky s našimi jezdci, kteří nám předávají své zkušennosti, na workingových jezdeckých seminářích nás posouvají dál